Igazgatói köszöntő

Üdvözlöm honlapunkon!

A Debreceni Nemzetközi Iskola egész közössége nevében szeretném üdvözölni Önt iskolánk honlapján!

Intézményünk Debrecen városfejlesztési programjának részeként valósult meg, melynek fő küldetése városunkat gazdasági, kulturális és innovációs központtá emelni a régióban.

Jelenünk, jövőnk és sikerünk egyik legfontosabb meghatározója az önbizalom és az ezt megalapozó megfelelő önbecsülés. Iskolánk egyik fő célja, hogy megtanítsuk diákjainkat a megfelelő önbecsülés és értékrend kialakítására.

A magas színvonalú oktatás minden ember alapvető szükséglete és joga, mely kulcsfontosságú befektetés a jövőbe. Mi itt Debrecenben büszkék vagyunk arra, hogy tradíciónk és hagyományaink segítségével lehetőségünk van minőségi, magas színvonalú oktatás biztosítására minden szinten.
A debreceni Nagyerdő szívében épített, modern és korszerű épületben elhelyezkedő iskolánk olyan felelősségteljes szakmai közösségnek ad otthont, mely egy nemzetközileg elismert pedagógiai rendszert biztosít a 3 és 18 év közötti gyermekek számára. Diákjaink tanulását odafigyelő, magasan képzett, nemzetközi tapasztalattal rendelkező tanáraink segítik.

Honlapunkat megismerve, reméljük személyesen is ellátogat iskolánkba hogy megmutathassuk intézményünket, találkozzon munkatársainkkal és diákjainkkal. Amennyiben kérdése merül fel iskolánkkal kapcsolatosan, örömmel állunk kollégáimmal együtt rendelkezésére!

Öreg János
Igazgató

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

Debreceni Nemzetközi Oktatási Központ (DENOK) – International School of Debrecen (ISD)
4002 Debrecen-Pallag, Heltai Gáspár u. 1.
+36 20 404 4822
Az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat elfogadom, személyes adatkezelésemhez a küldés gomb megnyomásával hozzájárulok.

Küldés