Fotókon mutatjuk, milyen jól halad a Debreceni Nemzetközi Iskola építése

Elképesztő gyorsasággal nő ki a földből az egyedi külső jegyeket felvonultató, modern, félkör alakú épület.

Már nemcsak terv és animáció, hanem a valóság: elképesztő gyorsasággal nőtt ki a földből az egyedi külső jegyeket felvonultató, modern, félkör alakú épület, amely a Debreceni Nemzetközi Iskolának ad majd otthont.

A tervek szerint szeptemberben már birtokba is vehetik a tanulók az iskolát: az oktatás felmenő rendszerben indul, az óvodásoktól a végzős középiskolásokig ötszáz gyerek tanulhat majd angol nyelven az ultramodern intézményben.

A kétszintes, 7200 négyzetméteres épület felhúzásához 13 ezer köbméter betont és 1200 tonna betonacélt használnak fel a szakemberek.

Jelenleg a belső épületgépészeti munkák, erős és gyengeáramú szerelések, a belső burkolási munkák folynak. Az épület külső hőszigetelése elkészült, a szakemberek a homlokzat végleges felületképzésén dolgoznak.A modern, 21. századi épület terveit a Nagyerdei Stadiont is tervező Bordás Péter csapata készítette. A nemzetközi iskolát a debreceni Hunép Zrt. építi nettó 3 milliárd 250 millió forintért. Az állam a teljes beruházást (építés, eszközbeszerzés) 3 milliárd 800 millió forinttal támogatja.
Forrás:
http://www.dehir.hu/debrecen/fotokon-mutatjuk-milyen-jol-halad-a-debreceni-nemzetkozi-iskola-epitese-fotokkal/2019/05/18/?fbclid=IwAR1RBnBE8BoDbHiKHO-BwRadqtWKAgTGr8X4xaKOKF70Pn5moZ6AnDQHZ8g

Get in touch

In case of any questions, please feel free to contact us. We are looking forward to hearing from you.

Contact us

International Educational Center of Debrecen (DENOK) – International School of Debrecen (ISD)
1 Heltai Gáspár st., Debrecen-Pallag, H-4002
+36 20 404 4822
I agree to the terms of the Privacy Policy and managing my personal data by pressing the send button.

Send