ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM

2019

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése a 169/2019. (VIII. 22.) határozatával ösztöndíjat alapított a Debreceni Nemzetközi Iskola képzési programjaiban való részvétel támogatására tehetséges, vagy kimagasló eredményt elért debreceni diákok számára a 2020/2021. tanévtől.

Az ösztöndíjprogram célja, hogy a Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének döntése alapján nyújtott pénzügyi támogatás révén lehetőséget teremtsen az International School of Debrecen képzési programjaiban az adott program befejezéséig történő részvételre azon tehetséges vagy kimagasló eredményt elért 10 éves és a fölötti életkorú debreceni diákok számára, akik családjának anyagi helyzete ezt nem tenné lehetővé.

A pályázati adatlapot és annak mellékleteit Debrecen Megyei Jogú Város Jegyzőjének címezve, egy példányban kell benyújtani, postai úton Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Intézményfelügyeleti Osztálya címére (4026 Debrecen, Kálvin tér 11.), vagy személyesen, zárt borítékban ugyanezen cím I. emelet 106. irodában. A borítékon fel kell tüntetni a „Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíj pályázat” megjelölést.

  • Jelentkezni a pályázati adatlap kitöltésével lehet, mely adatlap itt tölthető le: pályázati adatlap
  • Az ösztöndíj pályázat benyújtási határideje: 2019. november 30.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban telefonon információ kérhető:

  • technikai kérdésekben az 52/517-859 telefonszámon, illetve
  • szakmai kérdésekben az vagy 30/7937586 telefonszámon.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

Debreceni Nemzetközi Oktatási Központ (DENOK) – International School of Debrecen (ISD)
4002 Debrecen-Pallag, Heltai Gáspár u. 1.
+36 20 404 4822
Az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat elfogadom, személyes adatkezelésemhez a küldés gomb megnyomásával hozzájárulok.

Küldés