Általános iskola

Nemzetközi pedagógiai program 6-11 éves gyermekek számára, ami hatékonyan fejleszti tudásukat, készségeiket és teljes személyiségüket.

A Debreceni Nemzetközi Iskolában (ISD) magas színvonalú, kiegyensúlyozott, az egyéni szükségleteknek megfelelő oktatást nyújtunk, mely a gyermekeket felkészíti az élethosszig tartó tanulásra.

Pedagógusaink nem csak széleskörű nemzetközi pedagógiai és módszertani tapasztalattal rendelkeznek, de elkötelezettek a tanítás és diákjaink iránt. Tanáraink nap mint nap felkeltik a diákok érdeklődését a tudás világa iránt, és önálló, kreatív gondolkodásra ösztönzik őket.

 

Tantervünk a 6-11 éves korosztály tanulói számára vonzó, releváns és kihívásokkal teli. A tanterv transzdiszciplináris, ami azt jelenti, hogy olyan kérdésekkel is foglalkozik, amelyek több tantárgyi témakört ölelnek fel.

A program felkészíti a diákokat a felsőbb évfolyamok kihívásaira és jövőbeli tanulmányiakra. A diákokra mint felfedezőkre tekintünk a tanteremben és az azon kívüli világban egyaránt.

Az oktatás nyelve az angol. Az angol nyelvtudással nem rendelkező diákok egy különleges és speciális nyelvi fejlesztési programban vesznek részt (English as an Additional Language), melynek segítségével rövid idő alatt, stresszmentesen sajátíthatják el az angol nyelvet.

Tantervünk különböző tanulmány-területek oktatását foglalja magába:

  • Nyelv és nyelvismeret
  • Humán tantárgyak
  • Matematika és természettudományok
  • Testnevelés
  • Művészeti oktatás

Iskolánkban az alábbi készségek elsajátítására neveljük diákjainkat:

  • Kriktus gondolkodás, önállóság és problémamegoldás
  • Kreativítás és alkotókészség
  • Együttműködés és csapatmunka
  • Globális szemlélet és nemzetközi gondolkodásmód
  • Hatékony kommunikáció több nyelven

Modern környezet, sportpályák és egészséges táplálkozás

A Nagyerdő közvetlen szomszédságában, a Debreceni Nemzetközi Iskola (ISD) épületének emeletén kapnak helyet az általános iskolai tantermek.

Tanulóink kis létszámú osztályokban (20-22 fő), barátságos környezetben, jól felszerelt, modern tantermekben tanulnak. A belső terek tágassága és rugalmassága biztosítja, hogy a diákok inspiráló környezetben fejlődhessenek.

A modern és innovatív technikai eszközökkel felszerelt tantermek mellett könyvtár és külön ebédlő is a diákok rendelkezésére áll, ahol egészségtudatos étrenddel segítjük a gyermekek fejlődését. A rendszeres mozgás és sportolás az egészséges életmód egyik legfontosabb alappillére. Az ISD-ben számos kültéri és beltéri sportolási lehetőséget biztosítunk diákjaink számára.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

Debreceni Nemzetközi Oktatási Központ (DENOK) – International School of Debrecen (ISD)
4002 Debrecen-Pallag, Heltai Gáspár u. 1.
+36 20 404 4822
Az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat elfogadom, személyes adatkezelésemhez a küldés gomb megnyomásával hozzájárulok.

Küldés