STÁTUSZ NYILATKOZAT


A Debreceni Nemzetközi Iskola IB Primary Years Program jelölt iskola. Az intézmény, mint IB World School akkreditációja folyamatban van. Az IB World School intézmények elkötelezettek a magas színvonalú, kihívást jelentő, nemzetközi oktatás iránt, amelyet alapvető fontosságúnak tartunk diákjaink számára.Értékeink

A felfedezés alapú gondolkodás és tanulás gyermekeink jövőjének kulcsa mind az iskolában, mind az életben.

Ez egy életre szóló élményekkel és lehetőségekkel teli hely

A tanórán kívüli programok lehetőséget biztosítanak minden diáknak arra, hogy különböző típusú foglalkozásokon próbálják ki magukat.

Érdekes kihívásokkal teli és kiegyensúlyozott oktatási program

A diákok a kötelező tantárgyak mellett választhatnak további természet- és társadalomtudományi tanulmányokat vagy nyelvtanfolyamokon való részvételt.

Támogató és egészséges szociális környezet

Tanulóinkat már a legkisebb kortól arra ösztönözzük, hogy kiválasszák az érdeklődésüknek leginkább megfelelő témaköröket, hogy önálló, független és kreatív gondolkodóvá váljanak.

Intellektuális, erkölcsi és lelki fejlődés

Az iskola olyan – az egyetemek által világszerte ismert és elismert – oktatási programot alkalmaz, amely a diákok intellektuális, érzelmi és fizikai jólétét is fejleszti.

Polgármesteri köszöntő

Köszöntöm a Debreceni Nemzetközi Iskola honlapján! Debrecen ma Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő városa, a régió meghatározó gazdasági szereplője, kiemelkedő kulturális, valamint oktatási és sportközpont.

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata a város és a régió fejlődése tekintetében stratégiai ágazatként tekint az oktatásra, így a Debreceni Nemzetközi Iskolára is. Az intézmény létrehozásával nem csak a város befektetési potenciálját kívánjuk növelni, hanem célunk az is, hogy az itt tanuló diákok többnyelvű, sokszínű kulturális közegben fejlődhessenek.

Elkötelezett vagyok a kiválóság iránt, s biztos vagyok abban, hogy ez a színvonalas intézmény nem csak a régióban, de az országban is egyedülálló. Az iskola pedagógiai programja nagy hangsúlyt fektet a diákok gondolkodásának, képességeiknek a fejlesztésére és nemzetközi szintű oktatás keretein belül ösztönzi őket a kreativitásra és az egész életen át tartó tanulásra.

A Debreceni Nemzetközi Iskola létrejöttét és sikeres működését mind városvezetőként, mind apaként támogatom. Büszke vagyok arra, hogy ennek az intézménynek a létrehozásával hidat építhetünk országok és kultúrák között, és értékes közösséget teremthetünk városunkban!


Papp László
Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere

Iskolánk

A Debreceni Nemzetközi Iskola (ISD) a Pallag nevű városrészben, a Nagyerdő közvetlen szomszédságában, egy 50.000 négyzetméteres területen épül fel a BORD Építész Stúdió nyertes koncepciója alapján.

A modern és ikonikus, a tervek szerint közel 7200 négyzetméter alapterületű épület 500 diák részére biztosít majd 21. századi környezetben megvalósuló oktatást.

A kör alakú épület egyszerre jelképezi a védelmet, az egységet és a közösséget, valamint jól tükrözi a nemzetközi trendeket és gondolkodásmódot. A belső terek tágassága és átláthatósága, az igények szerinti rugalmas alakíthatósága jó környezeti feltételeket nyújt pedagógiai programunk magas minőségű megvalósításához és szolgálja pedagógusaink elengedhetetlen szabadságát is.

A modern és letisztult belső terek mellett a külső terek, sportpályák és tankertek tökéletesen illeszkednek a természethez és átmenetet képeznek az épített környezet és az erdei élővilág között.

Az óvodától az érettségiig tartó, nemzetközi oktatást biztosító Debreceni Nemzetközi Iskolában (ISD) a diákok 3-tól 18 éves korig széles körű és kiegyensúlyozott tanterv alapján szerezhetik meg azokat az esszenciális ismereteket és készségeket, mellyekkel megalapozzák felsőfokú tanulmányaikat, egyben jövőjüket.

Szülők az iskolai közösségben

A szülők, mint példaképek szerepe kulcsfontosságú abban,
hogy a gyerekek számára a lehető legjobb oktatást tudjuk biztosítani.

Részletek

Oktatás

 • 3-5 évesek
  Óvodai képzés
 • A gyermekek fejlődését kiegyensúlyozott, játékközpontú pedagógiai programunk biztosítja, amely a gyermekek életkorához, fejlettségi szintjéhez és egyéni szükségleteihez igazodik.
 • Részletek
 • 6-11 évesek
  Általános iskola
 • Nemzetközi pedagógiai programunk az egyéni szükségleteknek megfelelően, hatékonyan fejleszti a gyermekek tudását és készségeit, valamint felkészíti őket a felsőbb évfolyamok kihívásaira.
 • Részletek
 • 12-18 évesek
  Középiskola
 • Tudományos kihívásokkal teli, kiegyensúlyozott oktatási programunk nemzetközileg elismert középiskolai érettségivel zárul, ami nagyban hozzájárul a sikeres egyetemi továbbtanuláshoz.
 • Részletek

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van, kérjük forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolat

Debreceni Nemzetközi Oktatási Központ (DENOK) – International School of Debrecen (ISD)
4002 Debrecen-Pallag, Heltai Gáspár u. 1.
+36 20 404 4822
Az Adatkezelési Szabályzatban foglaltakat elfogadom, személyes adatkezelésemhez a küldés gomb megnyomásával hozzájárulok.

Küldés