2019 januárjában elindultak a felvételi eljárások, megkezdődtek a szerződéskötések

Újabb mérföldkövet jelentett az ISD életében, hogy 2019 januárjától kezdetét vette az előregisztrált családokkal történő szerződéskötés.

Természetesen folyamatosan fogadjuk az újabb érdeklődő családok jelentkezését is.

A felvételi eljárás során igazgató úr és iskolánk pszichológusa beszélget az előregisztrált családdal; szülőkkel, gyermekekkel egyaránt. A szülőkkel történő beszélgetés során az iskolapszichológus benyomást alakít ki a jelentkezőről.  Ezt követően fejlődési anamnézis felvételére kerül sor, amely végigköveti a gyermek különböző fejlődési szakaszait. Ennek célja a gyermek erőforrásainak feltérképezése.

A találkozás második része a gyermekexploráció. Ez egy gyermekek számára kialakított helyiségben valósul meg, mely hívóingereivel spontán, szabad játékra kínál lehetőséget, és ahol a gyermek személyiségével szabadon vehet részt.
A szakember javaslatot tesz a gyermek felvételét illetően, amelyet igazgatói elbírálás követ, majd pozitív elbírálás esetén szerződésaláírásra kerül sor.

A 2019/2020 tanévre vonatkozóan elsődlegesen a 3-11 éves korosztály jelentkezését várjuk, de örömmel látunk más jelentkezőket is, hisz a további tanévekre történő előregisztráció is folyamatos. Amennyiben érdeklődnek iskolánk iránt, kérjük, az alábbi email-címen jelezzék: info@isd.debrecen.hu

Szeretettel várjuk Önöket iskolánkban, és örömmel állunk rendelkezésükre bármilyen kérdés, kérés felmerülése esetén.

Get in touch

In case of any questions, please feel free to contact us. We are looking forward to hearing from you.

Contact us

International Educational Center of Debrecen (DENOK) – International School of Debrecen (ISD)
1 Heltai Gáspár st., Debrecen-Pallag, H-4002
+36 20 404 4822
I agree to the terms of the Privacy Policy and managing my personal data by pressing the send button.

Send